1 Haziran 2009 Pazartesi

FA Cup - Hiddink - Ancelotti



FA Cup 5. defa müzemizde! Harika bir maç oldu Everton'la. Saha'nın 25. sn'deki golü soğuk duş etkisi yapsa da Drobga bu şoktan kurtardı Chelsea'yi ve Lampard gerçekten harika bir gol attı. Maçın geniş özetini buradan izleyebilirsiniz. Lampard'ın golü gerçekten çok güzel, düşmek üzereyken tekrar ayaklanıp hazır değilken sol ayağıyla harika bir füze çıkardı Lamps.

Hiddink gitti, harbiden esaslı adammış sözünde durdu gerçekten minnettarız ona başardığı her şey için...
Ve gelelim Ancelotti'ye...Şüphelerim var, ikinci bir Scolar vakası olabilir. Bu takıma gelip de attığı 3 yıllık sözleşmeyi doldurup gidebilecek bir adam gibi görünmüyor. Ha umarım ve dua ederim ki başarılı olur orası ayrı. Milan'da hep veteran bir kadro vardı elinde, burada da buna yakın bir kadrosu olacak. Tabiki orta yaşlı, performansının doruğundaki oyuncular da mevcut bu sefer kadroda. "Bu benim için büyük bir fırsat!" demiş Ancelotti, umarım gerçekten bunun farkındadır ve bu fırsattan iki tarafın da en iyi yararlanacağı şekilde istifade eder. Başarılar Ancelotti, Başarılar Maviler!

2 yorum:

ARSENAL dedi ki...

bilmiyorum ama bir arsenalli olduğumdan inşallah hayırsız olur:)

Erdi Arslan dedi ki...

E tabiki herkes kendi iyiliğini düşünüyor :) İlk röportajında "Sistemi o takımın yıldız orta sahasına göre kurarım" tarzında konuşmuş bu da oyunu Lampard'ın üzerine kurma ihtimalini çok yükseltiyor. Hayırlısı diyelim :)